fbpx

Hvorfor Onmodo

Fordi en investering i dine medarbejdere betaler sig

Der er mange årsager til at investere i dine medarbejdere. Og hvem vil ikke have glade, motiverede og engagerede medarbejdere? 

Ud af den samlede arbejdsstyrke i 2030 vil

1 %
Kilde:Gallup Millennials Report

være millennials. Og millennials er en generation, der er bevidste og kritiske i deres valg af arbejdsplads og de har forventninger til at arbejdspladser vægter og prioriterer trivsel, engagement, udvikling og læring højt.

Det samlede engagement i Europa ligger på

1 %
KILDE: Gallup Employee Engagement 2019

Vil du gerne have et højt engagement blandt dine medarbejdere? Onmodo måler præcis på de drivere der kan være med til at øge engagementet hos dine medarbejdere. 

I organisationer med høj tillid er der

1 %
KILDE: Harvard Business Review

mindre stress. Og med høj tillid, der mener vi steder, hvor ledelsen giver medarbejderne mulighed for at præge deres arbejdshverdag, hvor der er plads til frihed under ansvar, feedback og udvikling.

Onmodo er for alle!

Onmodo er for alle virksomheder og organisationer, der ønsker at arbejde med medarbejderengagement, trivsel og udvikling på en dynamisk og involverende måde.

Er du en mindre virksomhed?

Så bidrager Onmodo til at professionalisere dit HR-arbejde, så du sammen med engagerede medarbejdere kan realisere dine ambitioner. Moderne medarbejderteknologi er nemlig ikke kun forbeholdt de store organisationer, men derimod alle.

Er du en mellemstor eller større virksomhed?

Så har du sikkert medarbejdere, der sidder på forskellige lokationer, arbejder på tværs af faggrupper og kulturer. Onmodo hjælper dig med at have det nødvendige overblik over dine medarbejderes trivsel og engagement – uanset lokation.

Er du en offentlig organisation?

Så hjælper Onmodo dig med at skabe et engagerende arbejdsmiljø, hvor mennesker trives og udvikler sig, og er i stand til at løse den kerneopgave de er sat i verden for, så de skaber værdi for borgerne og samfundet.

Er du en teknologivirksomhed?

Så er du med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger. Tempoet i din organisation er sikkert højt, og en af dine største udfordring på menneskesiden er, at tiltrække og fastholde talenter, som kan være med til at udvikle dine produkter og bringe dem til markedet. Din succes står og falder med de rigtige mennesker. Det ved vi i Onmodo. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at holde på de rigtige kandidater og give en hånd med, så de er glade, trives og udvikler sig i jeres virksomhed.  

Er du en NGO?

Så ved du sikkert, hvor stor en forskel dine medarbejdere er med til at gøre for mange menneskers hverdag. Og du kan være med til at gøre en forskel for dine medarbejdere ved at skabe de bedste betingelser for at de trives og udvikler sig.  

Vi er her for at hjælpe

Uanset størrelse og type af virksomhed, så er vi her for at hjælpe dig med at komme godt fra start og godt i mål. Og selv om Onmodo er super nemt at komme i gang med at bruge, så er vi her også, når du har brug for rådgivning.

Ledelsesrådgivning

Vi rådgiver ledere omkring medarbejderbeslutninger, resultaterne af engagementsmålinger og omkring relevante udviklingsaktiviteter.

HR rådgivning

Vi rådgiver HR omkring facilitering af processer i forhold til engagement, trivsel og udvikling.  

Facilitering og træning

Og vi designer og faciliterer workshops for medarbejdergrupper, faggrupper og på tværs af organisationen.

20+

Års erfaring med HR og ledelse