fbpx

Om Onmodo

Om Onmodo og menneskerne bag

Viden om mennesker

Holdet hos Onmodo beståraf mennesker, der har en masse erfaring og viden om HR, ledelse og Tech. Det skyldes at de selv har arbejdet i HR-branchen og som ledere. Og så er de en flok iværksættere; så med en drøm om at digitalisere arbejde med engagment og udvikling blev Onmodo til.

Innovativ kreativitet

Vi er også optaget af brugervenlighed og design. Derfor er vi gået all in på at vores platform skal være intuitiv, visuel, effektiv og brugervenlig. Så du nemt og overskueligt kan blive fortrolig med platformen og få det bedste udbytte.

Dedikeret support

Hos Onmodo er en af vores største
værdier, at vi keerer os for vores kunder. Vores ambition vil alle dage være, at yde den bedste service. Vi står glade klar til at hjælpe med opsætning, facilitering og rådgivning. Rettere sagt: Er der noget, så ringer du bare!

Det skal være let at engagere og udvikle medarbejdere!

Vi brænder for at bidrage til at give ledere og HR de nødvendige redskaber og rette rammer til at udøve god ledelse, hvor medarbejdere trives, og hvor de glade medarbejdere er produktive og føler sig succesfulde, og hvor handlinger og resultater er en fælles indsats. Vi tror på at den årlige MUS-samtale er død og at dynamisk ledelse er vejen frem. Og med dynamisk ledelse der mener vi, at du som leder løbende har en finger på pulsen og aktivt og interagerende følger med i og bidrager til dine medarbejdere og kollegaers trivsel, engagement og udvikling.

Mød holdet bag Onmodo

BLU01387

Medstifter og partner
Poul Søgren

+45 40216020
ps@onmodo.com

 

BLU01390

Medstifter og partner
Renata Edsbjerg

+45 22111416
re@onmodo.com

BLU01376

Kunder – offentlige
Thomas Michaelsen

+45 23963537
info@onmodo.com

BLU01364

R&D
John Kanding


jk@onmodo.com

BLU01363

System Development
Søren Christensen


sc@onmodo.com

BLU01350

Kunder – private
Kenn Hoffman

+45 20815011
kp@onmodo.com

Mød vores Youth Board

BLU01492

Emma Dahl Jeppesen

Cand.mag i Engelsk og Mediefag

BLU01478

Anders Lunøe

Cand. psych med speciale i erhverspsykolog

Mette_Hjemmeside

Mette Qvarfot

Cand.it i IT, kommunikation og organisation

BLU01454

Lasse Svane

Cand.mag i Mellemøststudier

BLU01438

Casper Smaakjær Sørensen

Cand.merc. International Business og Marketing

Kontakt os - vi er her for at hjælpe

En digital platform, der giver værdifuld indsigt, og nemt og overskueligt giver dig mulighed for at komme tættere på dine medarbejdere.

Det skal ikke være svært for ledere og HR at arbejde med deres medarbejderes trivsel, udvikling og engagement. Derfor har vi udviklet Onmodo platformen.

En digital løsning

Onmodos platform gør ledelses- og HR arbejde digitalt, nemt og tilgængeligt. Alt den data som du har brug for er samlet på én platform - og du vælger selv, om du vil have hele pakken eller plukke af de enkelte moduler.

Nemt og brugervenligt

I skabelsen af platformen var det særdeles vigtigt for os, at det skal være brugervenligt og intuitivt at arbejde med for dig og dine medarbejdere. Så nemt og brugervenligt, at at I selv kan udføre målinger, analyse og handlingsplaner - og dermed ikke har brug for mellemmænd eller konsulenter til at udarbejde delelementer for jer.

Visuelt og innovativt

For at levere en brugervenlig digital platform har vi gennem innovation og kreativitet skabt de værktøjer, som vi selv har manglet eller savnet i vores tid som HR og ledere. Vi har gjort en dyd ud af, at platformen skal fremstå moderne og visuelt, så du let og overskueligt kan få overblik over målinger, statistikker og grafer.

Book en demonstration

Vores team står klar til at lave en uforpligtende demonstration af Onmodo.