Onmodo engagement

Snap eller detaljeret

Igennem regelmæssig feedback fra dine medarbejdere har du fingeren på pulsen omkring deres engagement og trivsel. Med engagementsmodulet kan du både fortage detaljerede målinger eller blot tage en hurtig pulsmåling

Nøgletal i realtid

Du får adgang til værdifulde medarbejdernøgletal og resultaterne fra målingerne med det samme. Lige så snart dine medarbejdere har besvaret har du adgang til svarene.

Handling og læring

Du er få klik fra at tage beslutninger med dine medarbejdere. Med modulets handlingsplaner lægges der op til dialog og handlinger. 

Hurtigt overblik over resultater

Modulets dashboard giver dig et visuelt og effektivt overview over dit team og organisationens data. Vores brugerflade er designet til at være intuitiv og brugervenlig, så du som leder eller HR nemt og overskueligt kan få det overblik, du har brug for.

indsigt med det samme

Et visuelt dashboard giver dig et hurtigt overblik over, hvor I gør det godt – og hvor der er behov for handling. Du får dine resultater med det samme.

detaljeret indsigt

Under rapporteringssiden kan du gå helt ned i detaljen med dine medarbejderes besvarelser.

Og så har vi udviklet en super enkel og intuitiv menu, der giver dig adgang til at se data helt ned på spørgsmålsniveau.

handlingsplaner

Det skal være let at handle på jeres resultater! Derfor kræver det kun få klik at lave en handlingsplan i Onmodo. Du tilknytter handlingen direkte til spørgsmålet, fastsætter niveauet som det næste og så er det bare at sende den afsted.

hvad måler onmodo?

Onmodo måler engagement

Alle vores spørgsmål baserer sig på evidens, og du kan enten vælge at arbejde med Onmodos designede spørgsmål eller få tilpasset dine helt egne spørgsmål – og vi hjælper dig gerne med det.

ONMODO SPØRGSMÅL

Onmodos spørgsmål er designede til at give dig den indsigt, som du har brug for omkring dine medarbejderes engagement.

SNAP MÅLING

Med Onmodo er det en let sag at lave automatiserede SNAP målinger, der måler engagementet regelmæssigt og på udvalgte drivere.

KUNDETILPASSEDE SPØRGSMÅL

Hvis du ønsker at tilpasse spørgsmålene, så rådgiver vi dig meget gerne omkring det. Vi har masser af erfaring med at designe og tilpasse spørgsmål til diverse brancher og forskellige størrelser virksomheder.

DETALJEREDE MÅLINGER

Nogle gange kan det også være en god ide at gennemføre en mere grundig måling, der giver overblik over dine medarbejderes engagement – og det har du mulighed for med Onmodos engagementsmodul.

Forelsk dig i vores features

Ubegrænset antal regelmæssige snap-målinger eller detaljerede undersøgelser
Intern benchmark.
Visuelt overblik over resultater.
Et handlingsplan-modul gør det let at eksekvere på resultaterne.

Visuelt overblik over resultater.

Automatiske forslag til forbedring af resultater. Og HR kan lave anbefalinger direkte til leder(e) baseret på medarbejdernes score.
Undgå besvarelsestræthed med intelligent spørgsmålsdistribution.
Kommentarer kan tilknyttes direkte til hvert spørgsmål

Funderet i People & Business driveres.

Ved få klik downloader du rapporter.
Vælg selv hvordan du ønsker at distribuere dine spørgsmål.
Relevante værktøjer til at sikre læring.

vi støtter dig igennem hele processen

Onmodo er udstyret med en let tilgængelig chatfunktion, som giver adgang til support for alle – enkelt og effektivt. Ud over det er vores supportteam tilgængeligt i forhold til at besvare spørgsmål samt supportere efter behov.

Så let kommer du i gang

Det skal ikke være svært eller uoverskueligt at komme i gang med din nye ledelsesplatform. Derfor tager vi hos Onmodo os af implementeringsprocessen, så du og dine medarbejdere lynhurtigt kan komme i gang med at nyde godt af jeres tilvalgte moduler.
01
data

Du sender os dine medarbejderdata.

02
Login

Du modtager et login til Onmodo

03
Så er du klar

Alt sammen på max
2 arbejdsdage.

Vil du gerne vide mere?

Ring til os på +45 8236 3671 eller skriv til mail@onmodo.com og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvor vi kan give dig personlig support.