Onmodo udvikling

Dynamisk udvikling

Med funktionen udviklingskort kan du følge dine medarbejderes udvikling. Modulet sender dig opdateringer, når det er tid til at afholde samtale, justere mål, opdatere kompetencer og lignend

Dashboard

Med udviklingsmodulets dashboard får du et visuelt og intuitivt overblik over blandt andet samtaler, fastsatte mål, kompetencer eller andet, der er vigtigt for dine medarbejdere og organisationsudvikling.

Regelmæssige samtaler

Med denne funktion får du hjælp til at gøre din ledelse dynamisk. Værktøjet husker dig på at holde regelmæssige udviklingssamtaler, coaching og status i stedet for kun at gøre det én gang om åre

Hurtigt overblik over resultater

Modulets dashboard giver dig et visuelt og effektivt overview over dit team og organisationens data. Vores brugerflade er designet til at være intuitiv og brugervenlig, så du som leder eller HR nemt og overskueligt kan få det overblik, du har brug for.

regelmæssige samtaler sikrer udvikling og resultater

Med Onmodo kan du holde udviklingssamtaler, coaching- og statussamtaler. Det er enkelt og brugervenligt at oprette og afholde samtaler i Onmodo.

dynamisk udviklingskort

Onmodos dynamiske udviklingskort opdateres automatisk for hver gang du afholder en samtale med dine medarbejdere. På den måde har du og dine medarbejdere overblik over trivsel, udvikling og performance samlet ét sted.

Super enkelt at tilknytte to do’s, så I hele tiden har overblik over udviklingstiltag.

anerkend mere!

Anerkendelse er en vigtig engagementsdriver. I Onmodo kan du og dine medarbejdere anerkende hinanden for resultater, idéer, faglighed og relationer – det styrker sammenhold og lysten til at lykkes sammen.

Forelsk dig i vores features

Visuelt og enkelt dashboard med relevante nøgletal for medarbejderen og for dit team.
Et dynamisk udviklingskort giver dig overblik over alle udviklingsaktiviteter pr. medarbejder
Enkel oprettelse af to do’s, som sikrer fokus omkring udvikling.

Let at tildele anerkendelse på tværs af hele organisationen.

Tydelighed omkring arbejdsopgaver og mål fra dag et.
Udviklingssamtaler – coachingsamtaler og statusmøder.
Relevante notifikationer hjælper dig med have fingeren på pulsen omkring deadlines.
Super nemt at kommenterer og give feedback på aktiviteter.
Enkel oprettelse af spørgsmål til brug for samtaler.
Oprettelse af mål – kvalitative og kvantitative.
Evaluering af kompetencer og potentialer.

vi støtter dig igennem hele processen

Onmodo er udstyret med en let tilgængelig chatfunktion, som giver adgang til support for alle – enkelt og effektivt. Ud over det er vores supportteam tilgængeligt i forhold til at besvare spørgsmål samt supportere efter behov.

Så let kommer du i gang

Det skal ikke være svært eller uoverskueligt at komme i gang med din nye ledelsesplatform. Derfor tager vi hos Onmodo os af implementeringsprocessen, så du og dine medarbejdere lynhurtigt kan komme i gang med at nyde godt af jeres tilvalgte moduler.
01
data

Du sender os dine medarbejderdata.

02
Login

Du modtager et login til Onmodo

03
Så er du klar

Alt sammen på max
2 arbejdsdage.

Vil du gerne vide mere?

Ring til os på +45 8236 3671 eller skriv til mail@onmodo.com og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvor vi kan give dig personlig support.