Onmodo manager

Ledelsesrapportering

Dashboardet i Onmodos mini HR system giver dig overblik over relevant data, så du hele tiden har et overblik over din organisation.

Stamdata

Onmodo indeholder foruddefineret stamdata og du kan også designe dine helt egne stamdatafelter.​

Dokumenthåndtering

Her kan du samle alle relevante dokumenter omkring dine medarbejdere.

Hurtigt overblik over medarbejderdata og nøgletal

Modulets dashboard giver dig et visuelt og effektivt overview over din organisation. Her kan du blandt andet få overblik over anciennitet, medarbejderomsætning, ansættelser/fratrædelser og meget mere.

Enkelt overblik over medarbejderdata

Med Onmodo manager får du et mini HR system, der nemt og brugervenligt kan hjælpe dig med at designe medarbejderlister, oprette og organisere medarbejderdata og importere data.

Data- og dokumenthåndtering

I Onmodo manager har du adgang til foruddefinerede emner, når det kommer til stamdata, såsom navn, adresse, afdeling og meget mere. Men du har også ubegrænset mulighed for at oprette egne emner, såsom løn, pension, fravær og alt andet, der er relevant for dig at have overblik over.

vi støtter dig igennem hele processen

Onmodo er udstyret med en let tilgængelig chatfunktion, som giver adgang til support for alle – enkelt og effektivt. Ud over det er vores supportteam tilgængeligt i forhold til at besvare spørgsmål samt supportere efter behov.

Så let kommer du i gang

Det skal ikke være svært eller uoverskueligt at komme i gang med din nye ledelsesplatform. Derfor tager vi hos Onmodo os af implementeringsprocessen, så du og dine medarbejdere lynhurtigt kan komme i gang med at nyde godt af jeres tilvalgte moduler.
01
data

Du sender os dine medarbejderdata.

02
Login

Du modtager et login til Onmodo

03
Så er du klar

Alt sammen på max
2 arbejdsdage.

Vil du gerne vide mere?

Ring til os på +45 8236 3671 eller skriv til mail@onmodo.com og vi kontakter dig hurtigst muligt, hvor vi kan give dig personlig support.